loading

Pilates aktivitesi içeren spor salonları

Yüzlerce spor salonunda sınırsız spor yap
Yüzlerce spor salonunda sınırsız spor yap Yüzlerce spor salonunda sınırsız spor yap
Yüzlerce spor salonu
Tek Üyelik 250+ Spor Salonu
Tüm salonlara sınırsız giriş özgürlüğü
Tüm salonlara sınırsız giriş özgürlüğü
Taahhütsüz ve Aylık üyelik esnekliği
Taahhütsüz ve Aylık üyelik esnekliği
Dilediğinde iptal, dilediğinde bir sonraki ayı dondurma hakkı
Dilediğinde iptal hakkı
Filtrele

Üyelik Tipi Temizle

Aktiviteler Temizle

Olanaklar Temizle

Hedef Kitle Temizle

Sırala
Önce Premium
Önce Klasik
Alfabetik Sırala ( A-Z )
Alfabetik Sırala ( Z-A )

Üyelik Tipi Temizle

Aktiviteler Temizle

Tüm Aktiviteler

Olanaklar Temizle

Tüm Olanaklar

Hedef Kitle Temizle

Nilüfer / Bursa

Balat Mahallesi'nde yer alan The Dream Pilates, profesyonel eğitmenleri ile hizmet vermektedir. The Dream Pilates sizlere bir çok alanda alternatifler sunarak keyifli zaman ve sağlıklı bir spor deneyimi sunuyor.

Nilüfer / Bursa

Dumlupınar Mahallesi'nde yer alan The Dream Pilates, profesyonel eğitmenleri ile hizmet vermektedir. The Dream Pilates sizlere bir çok alanda alternatifler sunarak keyifli zaman ve sağlıklı bir spor deneyimi sunuyor.

Nilüfer / Bursa

Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan The Dream Pilates, profesyonel eğitmenleri ile hizmet vermektedir. The Dream Pilates sizlere bir çok alanda alternatifler sunarak keyifli zaman ve sağlıklı bir spor deneyimi sunuyor.

MALTEPE / İstanbul

İstanbul Maltepe bölgesinde fitness, gym, alanlarından faydalanabileceğiniz derslerine katılabileceğiniz çok yönlü bir spor salonu arıyorsanız Hüseyin Akçalı Fitness Center'ı tercih edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ / İstanbul

Kağıthane bölgesinde hem fitness, gym, dövüş, alanlarından faydalanabileceğiniz derslerine katılabileceğiniz çok yönlü bir spor salonu arıyorsanız Factory athletic tercih edebilirsiniz.

BÜYÜKÇEKMECE / İstanbul

Büyükçekmece bölgesinde hem fitness, gym, dövüş, alanlarından faydalanabileceğiniz derslerine katılabileceğiniz çok yönlü bir spor salonu arıyorsanız Factory athletic tercih edebilirsiniz.

KADIKÖY / İstanbul

Caddebostan Mahallesi'nde yer alan Pilates Slim butik stüdyoda, profesyonel eğitmenleri ve fonksiyonel spor aletleri ile hizmet vermektedir. Pilates Slim Studio sizlere bir çok alanda alternatifler sunarak keyifli zaman ve sağlıklı bir spor deneyimi sunuyor.

KADIKÖY / İstanbul

Kadıköy bölgesinde spor salonu arıyorsanız Reyofit Spor Merkezi'ni tercih edebilirsiniz. Reyofit Spor Merkezi'nde Mat Pilates olanaklarından faydalanıp kendiniz için daha kaliteli vakit yaratabilirsiniz.

ATAŞEHİR / İstanbul

Ataşehir spor salonları arasında bulunan King Fitness Spor Salonu Örnek Mahallesinde yer almaktadır. Ataşehir bölgesinde donanımlı bir spor salonu arıyorsanız King Fitness'ı tercih edebilirsiniz.

ESENYURT / İstanbul

Esenyurt bölgesinde spor salonu arıyorsanız İnnovia Turan Fitness Merkezi'ni tercih edebilirsiniz. İnnovia Turan Fitness Merkezi'nde Fitness ve Gym olanaklarından faydalanıp kendiniz için daha kaliteli vakit yaratabilirsiniz.

ŞİŞLİ / İstanbul

Önemli Bilgilendirme! Salon 8 Nisan 10 Mayıs tarihlerinde tadilata girecektir... Bomonti bölgesinde hem fitness alanından faydalanabileceğiniz hem de grup derslerine katılabileceğiniz ve havuz kriteri olan bir spor salonu arıyorsanız Bomonti Sports Club'ı tercih edebilirsiniz.

ARNAVUTKÖY / İstanbul

Arnavutköy spor salonları arasında yer alan Öz My Life Sports Club Merkez Mahallesin'de yer almaktadır. Arnavutköy bölgesinde spor salonu arıyorsanız Öz My Life Sports Club tercih edebilirsiniz.

KÜÇÜKÇEKMECE / İstanbul

Küçükçekmece spor salonları arasında yer alan Noxis Gym Cennet Mahallesi, pakten sokakta yer almaktadır. Küçükçekmece bölgesinde spor salonu arıyorsanız Noxis Gym tercih edebilirsiniz.

ESENYURT / İstanbul

Anatomy Fitness, Beylikdüzü Esenyurt'da Özyurtlar Ncadde Business içerisinde yer alan spor salonudur.

MAMAK / Ankara

Abidinpaşa bölgesinde spor salonu arıyorsanız TT Fit Spor Merkezi'ni tercih edebilirsiniz.

ATAŞEHİR / İstanbul

Ataşehir spor salonları arasında yer alan Crossfit Skylight, Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde yer almaktadır.

BAĞCILAR / İstanbul

Bağcılar spor salonları arasında bulunan Victorium Fitness Spor Salonu Sancaktepe Mahallesinde yer almaktadır. Bağcılar bölgesinde donanımlı bir spor salonu arıyorsanız Victorium Fitness'ı tercih edebilirsiniz.

GÜNGÖREN / İstanbul

Eflatun Güngören, Güngören Haznedar semtinde yer almaktadır. Haznedar bölgesinde spor salonu arıyorsanız Eflatun Güngören'i tercih edebilirsiniz.

BAKIRKÖY / İstanbul

Eflatun Bakırköy, Bakırköy Osmaniye semtinde yer almaktadır. Bakırköy bölgesinde spor salonu arıyorsanız Eflatun Bakırköy'ü tercih edebilirsiniz.

PENDİK / İstanbul

Pendik spor salonları arasında yer alan Esenyalı Spor Merkezi, Pendik Esenyalı Mahallesi' nde bulunmaktadır. Pendik'de spor salonu arıyorsanız Esenyalı Spor Merkezi'ni tercih edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ / İstanbul

Stüdyo Yang Avrupa Yakasında Beşiktaş semtinde yer alan spor salonlarındandır. Beşiktaş bölgesinde Kick Boks ve Muay Thai çalışması yapabileceğiniz spor salonu arıyorsanız Stüdyo Yang'ı tercih edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ / İstanbul

Beşiktaş bölgesinde spor salonu arıyorsanız Güner Spor Kulübü'nü tercih edebilirsiniz.

BAĞCILAR / İstanbul

Prenses Spor Güneşli, Bağcılar Güneşli'de yer almaktadır. Güneşli'de kadınlara özel spor salonu arıyorsanız Prenses Spor'u tercih edebilirsiniz.

BAĞCILAR / İstanbul

NexLife Sports Center, Bağcılar Güneşli Mahallesi'nde Mahmutbey Caddesi üzerinde yer almaktadır. Güneşli bölgesinde spor salonu arıyorsanız NexLife Sports Center'ı tercih edebilirsiniz.

ETİMESGUT / Ankara

Etimesgut Elvankent bölgesinde spor salonu arıyorsanız TTFİT Elvankent'i tercih edebilirsiniz.

SANCAKTEPE / İstanbul

Sancaktepe'de kick boks, tekvando, muay thai ve pilates alanında grup derslerine katılabileceğiniz spor salonu arıyorsanız Çoban Gençlik ve Spor Kulübü'nü tercih edebilirsiniz.

KEÇİÖREN / Ankara

Keçiören spor salonları arasında yer alan Fetih Spor Akademisi, Keçiören Pınarbaşı Mahallesi'nde yer almaktadır. Keçiören'de spor salonu arıyorsanız Fetih Spor Akademisi'ni tercih edebilirsiniz.

KEÇİÖREN / Ankara

Keçiören spor salonları arasında bulunan Keçiören Bayanlara Özel Spor Merkezi - FSA Pınarbaşı Mahallesinde yer almaktadır. Keçiören bölgesinde spor salonu arıyorsanız Keçiören Bayanlara Özel Spor Merkezi'ni tercih edebilirsiniz.

MAMAK / Ankara

Mamak spor salonları arasında bulunan Mamak Fetih Spor Akademisi Zerdalitepe'de yer almaktadır. Zerdalitepe bölgesinde spor salonu arıyorsanız Mamak Fetih Spor Akademisi'ni tercih edebilirsiniz.

KEÇİÖREN / Ankara

Keçiören bölgesinde spor salonu arıyorsanız Level Up Fitness Center'ı tercih edebilirsiniz.

47 sonuç

Sporcard bir Dikey Vitamin Kozmetik ve Gıda Takviyeleri Paz. Tic A.Ş iştirakidir.